0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Davidovac Rade Zagorac KLS Kosarkaska Liga Srbije, Partizan - Crvena Zvezda finale 17.6.1019. Jun 17. 2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘OVO DO SADA JE BILO DOSTOJNO FINALA ABA LIGE’: Zagorac silno motivisan pred ‘majstoricu’, mogu li crno-beli do totalnog preokreta?

Objavljeno: 06.06.22 u 11:32

Večeras pada odluka o tome ko će postati šampion ABA lige.

Od 20 časova, Partizan će u hali „Aleksandar Nikolić“ pred navijačima Crvene zvezde igrati „majstoricu“ finala, a trenutni rezultat između crno-belih i crveno-belih je 2:2.

Pred večerašnju utakmicu, kapiten crno-belih Rade Zagorac rekao je su dosadašnje utakmice apsolutno dosledne finalu.

Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala Jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudila različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Mislim da će u petoj utakmici…’ajde opet ono malo izlizano da u derbiju nema pravila i taktike i sličnih stvari, ali mislim da se sve svodi na petu utakmicu i verujem da je sezona, onakva kakva je bila zaslužila da se sve završi u toj jednoj utakmici – rekao je Zagorac, i potom dodao:

– Mnogo puta sam ponovio da nema puno mesta za neke izmene između utakmica, ovo je možda dan više, poslužiće ekipama da se regenerišu i mi ćemo videti šta možemo da ipak pripremimo za tu petu utakmicu – poručio je Zagorac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter