0
ATP

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

NADAL NIJE ŽELEO DA PRIČA O INJEKCIJAMA: Evo kako je Rafa povređen ponovo pokorio Pariz, a evo da li će igrati na Vimbldonu!

Objavljeno: 06.06.22 u 13:56

O injekcijama nije želeo da priča.

Ponovo je Rafael Nadal pokorio Pariz. Uspeo je juče španski teniser da osvoji 22. Gren slem titulu, pošto je u finalu Rolan Garosa savladao Kaspera Ruda sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 6:0).

Nadal je u karijeri osvojio 14. trofeja na Rolan Garosu, a nakaon meča rekao je da će igrati i na Vimbldonu, ukoliko mu ‘telo to dozvoli’.

Igraću na Vimbldonu, ukoliko moje telo kaže da će biti spremno da bude na Vimbldonu. To je to. Vimbldon nije turnir koji želim da propustim. Mislim da niko ne želi da ga propusti. Volim Vimbldon, imao sam dosta uspeha tamo. Igrač kao ja treba da bude uvek spreman da igra. Ako me pitate da li ću da igram na Vimbldonu, ne mogu vam dati jasan odgovor. Hajde da vidimo kako će oporavak teći, ne znam.

Nije hteo Rafa da otkrije koliko je injekcija primio tokom turnira.

Ne želim da vam pričam koliko sam injekcija primio, zato što kao što možete da zamislite, morao sam da primim mnogo anti-inflamatornih lekova. Pre svakog mogućeg meča sam morao da primam i injekcije.

Neće baš po svaku cenu igrati na Vimbldonu.

Ne, možda moj engleski nije bio dovoljno jasan. Ne, neću to raditi… Vimbldon jeste prioritet, uvek je bio. Ako sam spreman da igram sa anti-inflamatornim lekovima – da, ali sa anestetičkim injekcijama – ne. Ne želim sebe da opet stavljam u takvu poziciju. Može da se desi jednom, ali nije to filozofija života koju želim da sledim. Tako da videćemo. Pozitivno gledam na sve. Tako da hate da budem pun samopouzdanja, pozitivan. Videćemo šta će se desiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter