1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV: ‘Savo Milošević je moja slaba tačka!’

Objavljeno: 06.06.22 u 17:22

Ime novog trenera još uvek nije poznato!

Ko će postati novi trener FK Partizan? Reč je o pitanju koje se najčešće postavlje u medijima
širom zemlje i regiona. Konstatno se licitira, a imena se smnenjuju kao na traci prethodnih dana. Tračevi se brzo šire, pa je spisak sa potencijalnim rešenjima sve duži.

Barem neke od dilema, u razgovoru za Telegraf, otklonio je sportski diretkor Partizana, Ivica Iliev.

-Uvek kod nas ima novina, Partizan je veliki klub, veliki izazov za sve, ali isto tako i pred mnoge stavi znak pitanja, dovede ih u dilemu da li mogu da se nose sa tim teretom. Mogu li da istrpe taj pritisak, jer zaista nije lako. Znam da su navijači pomalo nestrpljivi da saznaju ime novog trenera, ali hajde da se strpimo svi još malo, pa verujem da će svi biti zadovoljni – istakao je Iliev.

U Partizanu poručuju da je prioritet domaći trener, ali ne žele da odbace opciju dovođenja stranca. Trenutno se razmišlja o Luisu Fernandezu, bivšem igraču i treneru PSŽ-a.

– Pozvao me je nedavno Hristo Stoičkov povodom eventzalnog angažovanja Fernandeza i imali smo prijatan razgovor. Svakako se radi o iskusnom, proverenom stručnjaku, no, hajde da ne prejudiciramo ništa unapred, rećimo samo da je jedan od kandidata i da nam je čast što se tako veliko ime dovodi u kontekst sa Partizanom .

Jedini od trenera koji je boravio u Humskoj prethodnih dana je Savo Milošević.

Savo? Hm, Savo je moja slaba tačka i to je sve što ću vam reći – zaključio je sportski direktor Partizana u razgovoru za ‘Telegraf‘.

0
0

1 Komentara

  1. Nismo mi ni malo nestrpljivi zbog novog trenera jer on trenutno nije problem br 1 Partizana vec smo besni na sve vas iz uprave kluba a koji ste jos uvek tu na funkcijama. Samo onog trenutka kada vam budemo videli ledja mozemo diskutovati o trenerima i svim desavanjima kluba. Zbog takvih kao sto ste vi ja, vec pet godina nisam otisao na utkmice da gledam Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter