0
Fudbal

Brazilian football player Neymar during training session prior to the World Cup first stage, Group E, football match between Serbia and Brazil at Spartak Moscow stadium in Moscow, Russia on June 26, 2018. (photo: Pedja Milosavljevic)

INCIDENT NA TRENINGU BRAZILA: Tuča igrača Reala i Evertona, Nejmar morao da sprečava žešći okršaj /FOTO/

Objavljeno: 06.06.22 u 08:28

Haos na treningu.

Fudbalska reprezetnacija Brazula nalazi se na azijskoj turneji i na mečevima im ide sve po planu, pošto je pobedila Južnu Koreju ubedljivim rezultatom 5:1, a sada je joj sledi duel protiv Japana. Međutim, atmosfera je daleko od rezultata koje tim beleži na terenu.

Naime, na jednom od treninga u okviru priprema za duel sa Japanom došlo je do fizičkog obračuna između dvojice asova, Ričarlisona i Vinisijusa Žuniora. Navodno, sve je počelo verbarlnim okršajem, a onda se nastavilo koškanjem, a veći sukob sprečili su saigrači. Da nije bilo ostalih igrača koji su sve pratili, pre svega Nejmara i Danija Alvesa, situacija je pretila da eskalira, ali se sve završilo bez većeg okršaja.

Nakon što su informacije i fotografije ovog incidenta dospele u javnost, iz tabora reprezetnacije Brazila nisu želeli da se oglase i pojasne šta se zapravo zbilo na treningu ove selekcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter