1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IMPRESIVNA STATISTIKA: Borjan nesavladan na 24 utakmice!

Objavljeno: 06.06.22 u 18:50

Sjajna sezona za Zvezdine čuvare mreža!

-U toku sezone za nama, ukupno tri golmana beležila su nastupe za naš prvi tim, a neprikosnoven, kao i u prethodnih pet godina je kapiten Milan Borjan

Borjan je mrežu našeg tima čuvao na ukupno 47 utakmica ove sezone. Primio je 27 golova, a na 24 meča uspeo je da ostane nesavladan. Ponovo je svojim odbranama donosio velike uspehe našem timu i zadržao status koji ima, a to je da je neprikosnovena Zvezdina „jedinica“. Takođe, u poslednjem kolu prvenstva se sa bele tačke upisao u strelce u meču protiv Voždovca.

Prva alternativa bio mu je Zoran Popović koji je čuvao mrežu našeg tima šest puta i primio svega četiri gola. Uskočio je u Borjanove kopačke na utakmici protiv Ludogoreca u Bugarskoj kada je naš kapiten imao koronu i fantastično odradio svoj posao, te uspeo da učini da mreža ostane netaknuta.

Mladi reprezentativac Srbije – Miloš Gordić je ove sezone debitovao za seniorski tim Crvene zvezde, i to u utakmici protiv Spartaka u Subotici, još u julu 2021. godine. Ukupno je tri puta čuvao mrežu našeg tima i primio dva gola – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

GOLMANI CRVENE ZVEZDE U PRETHODNOJ SEZONI:

Milan Borjan – 47 utakmica, 27 primljenih golova i jedan postignut gol
Zoran Popović – 6 utakmica i 4 primljena gola
Miloš Gordić – 3 utakmice i 2 primljena gola

 

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter