1
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘BEZ IKAKVIH UVREDA NA RAČUN PROTIVNIKA’: Gospodska izjava Branka Lazića, hoće li ga Delije poslušati?

Objavljeno: 06.06.22 u 10:31

Hoće li ga navijači posluštati?

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana danas od 20 časova igraju u ponedeljak od 20 časova peti odlučujući meč u regionalnj ABA ligi.

Trenutni rezultat u seriji je 2-2 a nakon sjajnog odziva navijača u nedelju kada su karte razgrabljene sa zat vremena, jasno je da će košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu i gromoglasnu podršku u hali Aleksandar Nikolić u ponedeljak uveče.

Branko Lazić imao je poruku za navijače pred ovu utakmicu:

– Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugacije – rekao je kapiten crveno-belih i potom dodao:

Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren – ističe Lazić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter