0
Evropske lige

(190915) -- LIVERPOOL, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's Sadio Mane (L) scores a goal during the English Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, Britain on Sept. 14, 2019. Liverpool won 3-1. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

BAJERN NE ODUSTAJE: Liverpul bez razmišljanja odbio prvu ponudu za Manea, hoće li Bavarci drugi put biti uspešniji?

Objavljeno: 06.06.22 u 11:57

Prva ponuda je odbijena.

Kako stoje stvari, pred nama je još vrlo uzbudljiv prelazni rok. Iako još uvek nije počeo, već se intenzivno govori o potencijalnim transferima koji bi mogli da uzdrmaju fudbalsku javnost širom Evrope.

Prema najnovijim informacija, Bajern iz Minhena žestoko je ‘zagrizao’ za Sadija Manea. Novinar Tajmsa, Pol Džojs, otkrio je da je nemački klub na adresu Liverpula već poslao prvu zvaničnu ponudu koja je teška 21 milion funti, što su Englezi odbili bez razmišljanja.

Sjajnom Senegalcu do isteka ugovora sa Liverpulom je ostalo još godinu dana, a on je već obavestio upravu kluba sa Enfilda da ovog leta želi da napusti taj sadion.

Mane dres Liverpula nosi od 2016. godine, i do sada je osvojio sve što se može osvojiti. Ukupno je za engleskog giganta odigrao 269 utakmica, dok se 120 puta upisao u strelce.

Pregovori između Bajerna i Liverpula će se nastaviti, a kako će se odvijati situacija ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter