0
Fudbal

FOTO: Starsport

‘IGRALI SMO NEODGOVORNO’: Selektor Slovenije utučen posle debakla u Beogradu, na račun ‘orlova’ uputio je moćne reči!

Objavljeno: 06.06.22 u 11:11

Lepe reči selektora Slovenije.

Fudbalska reprezentacija Slovenije doživela je težak poraz sinoć u prestonici Srbije u okviru drugog kola Lige nacija, pošto su izabranici Dragana Stojkovića Piksija slavili ubedljivim rezultatom 4:1.

Nakon meča, nezadovoljstvo je istakao selektor Slovenije, Matjaž Kek.

– Čestitam Srbiji na zasluženoj pobedi. Nedostojno je da reprezentacija na ovom nivou primi dva gola iz prekida. Sami smo sebi zakuvali situaciju neodgovornom igrom. Postigli smo atraktivan gol koji je trebalo da nam donese elan, ali nije bilo tako. Protiv Švedske smo poraženi iako smo igrali dobro, ali danas nismo bili ni dobri. Visina poraza je realna slika sa terena i to nije dobro za nas – izjavio je Kek.

Što se tiče naše reprezentacije, kaže da je dovoljan pokazatelj kvaliteta to što su se ‘orlovi’ plasirali na Svetsko prvenstvo.

U promenama koje je Srbija napravila u odnosu na prvi duel se vidi širina igračkog kadra koji ima rival. Ne želim da ocenjujem protivnika odmah posle naše utakmice, ali dovoljan pokazatelj kvaliteta Srbije je to što se plasirala na Mundijal – zaključio je Kek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter