0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

UTAKMICA BROJ DVA: Još jedan brejk na pomolu?!

Objavljeno: 05.06.22 u 21:05

Od 02:00 ujutru se igra druga utakmica NBA finala!

U prvoj utakmici košarkaši Bostona odneli su pobedu rezultatom 120:108, iako su košarkaši Golden Stejta na kraju trećeg perioda imali prednost od dvanaest poena prednosti, ipak na kraju nisu uspeli da odnesu pobedu i sada su u zaostatku od 1:0 u finalnoj seriji protiv drugo plasirane ekipe istoka.

Džejms Vajsman neće igrati večeras. Boston bi trebalo da bude kompletan.

Svi pogledi će biti upućeni ka Džejsonu Tejtumu, koji nije imao utakmicu kakvu smo od njega navikli pre dva dana. Odbrana GSW će biti na testu! Kao i nekadašnji Odbrambeni igrač godine Drejmond Grin.

Ukoliko večeras Golden Stejt izgubi naći će se u ozbiljnom problemu. Kroz celu istoriju NBA finala, samo je pet ekipa uspelo da preokrene 0:2. iako ni jedan tim nije okrenuo rezultat nakon izgubljene prve dve utakmice kod kuće.

Ono što je glavni adut ekipe iz Kalifornije jeste Klej Tomson, jedan od dvojice „Splash brothers“ poslednju put je igrao u finalu pre tri godine i željan je novog dokazivanja.

Za sada možemo samo da spekulišemo, oko 5 sati po našem vremenu znaćemo da li će istorija učiniti svoje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter