0
AdmiralBet ABA Liga

Alen Smailagic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SMAILAGIĆ OTKRIO KAKO OBRADOVIĆ VRAĆA SAMOPOUZDANJE IGRAČIMA: Sada je jasno zašto je onako leteo po terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.22 u 16:19

Videćemo kako će se snaći u ponedeljak.

Posle dugo vremena, za trofej šampiona regionalne ABA lige direktno se bore Partizan i Crvena zvezda. Oba tima su do sada odbranila domaći teren, rezultat je 2:2 i majstorica u kojoj su crveno-beli domaćini, odlučiće sigurnog učesnika u Evroligi.

Nathan Wolters Alen Smailagic Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Četvrta utakmica ove serije bila je najmanje neizvesna do sada, Partizan je tokom meča imao prednost od čak 34 razlike i na kraju je ubedljivo slavio. Upravo u tom susretu, nakon dužeg vremena, sjajnu pariju je odigrao Alen Smailagić, koji je otkrio kako ga je najtrofejniji trener u Evropi motivisao.

Pre utakmice, Željko mi je došao, zagrlio me je, rekao mi je ovo je tvoja utakmica, da slobodno šutiram. To nešto što sam izgubio mi je on vratio, to samopuzdanje… odmah drugi igrač, istakao je Smailagić i dodao:

Definitivno smo se svi skupili kao ekipa, isto smo razmišljali na terenu. Znali smo da moramo da izjednačimo, nadam se da ćemo isto tako doći u ponedelja i da osvojimo ovo.

Srpski reprezentativac je u tom susretu za 19 minuta na parketu postigao 11 poena i 3 skoka. Odlučujući meč na programu je u ponedeljak od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter