0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADE ZAGORAC: ‘Četiri dosadašnje utakmice su dostojne finala! Pravedno je da se pobednik reši u majstorici!’

Objavljeno: 05.06.22 u 13:54

Kapiten crno-belih veruje u uspeh njegovog tima!

Peta odlučujuća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige na programu je u ponedeljak, u terminu od 20 časova. Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u hali ‘Aleksandar Nikolić‘, a domaćin je aktuelni šampion regionalnog takmičenja, tim sa Malog Kalemegdana.

Kapiten Partizana, Rade Zagorac, izneo je svoje mišljenje pred majstoricu, u razgovoru za klupsku televiziju.

— Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudili različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Verujem da je sezona zaslužila, po onome kakva je bila, da se završi u jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema mnogo mesta za velike izmene između utakmica. Sada imamo dan više, koji će poslužiti ekipi da se regeneriše. Mi ćemo videti šta možemo da uradimo da, ipak, neke stvari pripremimo za petu utakmicu – istakao je Zagorac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter