1
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SADA SE KAJE ZBOG RUŽNOG GESTA: Uroš Trifunović se izvinio crveno-belima – ‘Ništa nije bilo lično!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.22 u 19:49

Košarkaš crno-belih sinoć nije uspeo da kontroliše svoje emocije.

U ponedaljak nas očekuje odlučujućih 40 minuta, kada će se da trofej ABA lige boriti košarkaši Crvene zvezde i Partizana. Uspeli su sinoć crno-beli pred svojim navijačima da izjednače u finalnoj seriji, a o jednoj situaciji sa samog kraja meča govori se i danas.

Naime, u centru pažnje našao se košarkaš Partizana, Uroš Trifunović, koji je nakon pogođene trojke gestikulirao ka klupi Crvene zvezde, i tako pokušao da isprovocira rivala.

Mnogi su smatrali da je Trifunović gestikulirao ka nekome od članova Crvene zvezde, a sada kada su se emocije slegnule, košarkašu Partizana je krivo zbog toga.

Želeo bih da se izvinim svim članovima na klupi Zvezde. Ništa nije bilo lično, napravio sam pogrešan gest i želim da se izvinim. Ništa lično nije bilo upućeno nikome – rekao je Trifunović za klupsku televiziju.

0
0

1 Komentara

  1. Decko je dosao da se izvini, ali ga je cinicni i oduvek bezobrazni i ljigavi trener iskulirao.Sta treba da ucini danas da igra punim srcem i da pobedi.Onda ce novinari objaviti vec pripremljene tekstove skracenog iz predgradja i sta dalje?!Radonjic je poznat po cinizmu i omalovazavanju protivnika i to su oni, uprava kluba i ponajvise igraci vise puta dokazali.Sta bi bilo da drzava Srbija nije ispunila neciju zelju i oterala Duleta Vujosevica iz Partizana i pokazala da je mrtav Partizan dobar za njih.To je sve sramno.Moraju se klubovi profesionalizovati i privatizovati, a ne ovako da za novu eru Prtizana cekamo Predsednika koji navija za Partizan!!??Ja sam protiv toga, sport mora biti izuzet iz politika i tacka.Da li je sada tako?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter