2
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ NAKON PROVOKACIJE TRIFUNOVIĆA: ‘Osećam se loše – Pozivam navijače!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.22 u 09:50

Ljut nakon meča bio je Radponjić!

Crvena zvezda pretrpela je težak poraz od ekipe Partizana u okviru finala ABA lige, a nakon meča veoma ljut zbog poteza Uroša Trifunovića bio je Dejan Radonjić.

‘Iskoristiću ovu priliku da pozovem navijače da dođu i bodre nas protiv Partizana. Da budu glasni i korektni. Nikome nije prijatno da se protivnički igrač ponaša onako kako se ponaša. Osećam se jako loše iskren da budem. Saopštio bih našim navijačima da to ne treba da posmatraju na bilo koji način do da nađu i korektno navijaju!’ – rekao je Radonjić i potom dodao:

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Na terenu je prišao Željko i rekao to što je rekao. Uputio izvinjenje. Opet vam kažem, moj osećaj je jako loš pored toga. Mi na terenu niti jednim potezom nismo zaslužili da doživljavamo ovo. Na 25 razlike!’ – zaključio je crnogorski stručnjak.

0
0

2 Komentara

  1. Ja kao nepristrastan grobar, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da je na delu bila prekomerna upotreba sile, a naši treneri su posebno osetljivi i sujetni,,,,i zato zovi decu,,,,,Decoo, Decoo, Decoooo,,,,Buši, hahahaha, bušiiii,,,,hahahaha,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter