3
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia. 29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGROMAN VETAR U LEĐA PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Navijači Zvezde došli ispred ‘Pionira’, pa zajedno sa košarkašima zapevali ovu pesmu i pecnuli crno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.22 u 18:50

Delije došle ispred ‘Pionira’.

Ljubitelji košarke u Srbiji jedva čekaju predstojeći ponedeljak, dan kada ćemo dobiti novog šampiona ABA lige. Poveli su crveno-beli sa 2:0 u finalnoj seriji regionalnog takmičenja, ali četa Željka Obradovića nije želela da se preda, već su stisnuli zube i pred svojim navijačima ostvarili dve pobede.

Odlučujući meč je na programu u ponedeljak od 20 časova, a košarkaši Crvene zvezde su pred taj duel dobili ogroman vetar u leđa.

Domaćin u odlučujućoj utakmici je Crvena zvezda, a Delije ove subote došle ispred ‘Pionira’ kako bi pozdravile svoje miljenike nakon bolnog poraza u četvrtoj utakmici.

Nekoliko stotina navijača je zajedno pevalo sa košarkašima ispred čuvene dvorane, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:


0
0

3 Komentara

  1. Ko ovde od koga otima,, sve je dozvoljeno kad je mezimica u pitanju,, Ovo nije pritisak na sudije,,,,E moj Radonjiću,,, boli pegla,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter