0
Evropske lige

(191215) -- MUNICH, Dec. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski of Bayern Munich celebrates his second scoring during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, on Dec. 14, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

LEVANDOVSKI ODLUČIO: Čeka samo jedan klub!

Objavljeno: 04.06.22 u 14:23

Samo Katalonija dolazi u obzir!

Kako javlja ugledni sportski novinar Fabricio Romano, Robert Levandovski želi da postane član Barselone, i ni jednog drugog kluba. Dogovor sa Bajernom se neće lako postići, ali on je spreman da čeka, jer Katalonski gigant je jedini klub za koji on želi da igra nakon dvanaest godina provedenih u Nemačkoj, od toga četiri u Borusiji iz Dortmunda i osam u Bajernu iz Minhena.

Za Bavarce je postigao 238 golova, na 253 utkamice, u proseku 1,06 golova po utakmici! Sa Bajernom je osvojio sve moguće trofeje i očigledno da mu je potrebna nova motivacija, da li će Barselona biti to? Videćemo!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter