0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KIMIH SPASAO NEMCE: Crna Gora bolja od Rumunije! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.22 u 23:20

Zanimljivi susreti širom Evrope!

U okviru 1. runde grupne faze UEFA Lige nacija danas je odigrano sedam utakmica. Derbi dana viđen je u terminu od 20 časova i 45 minuta, kada je Italija ugostila Nemačku. Utakmica odigrana u Bolonji završena je rezultatom 1:1, a pravdu je na susretu delio srpski arbitar, Srđan Jovanović.

Nemci su tokom većeg dela susreta kontrolisali posed lopte, ali Italijani su u nekoliko situacija pokazali zašto su prvaci Evrope, bez obzira na neuspeh u kvalifikacijama za SP. Dugo se čekalo na pogodak u Bolonji, a onda su za 180 sekundi viđena dva.

Najpre je do prednosti stigao domaćin! Italija je u 70. minutu povela pogotkom Lorenca Pelegrinija, koji je odlično reagovao nakon centaršuta debitanta Vilfreda Gnonta.

Nemci su uzvratili u 73. minutu, kada se u strelce upisao Džošua Kimih. Iskusni vezista Bajerna poravnao je rezultat nakon udarca iz kaznenog prostora.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fudbaleri Crne Gore upisali su pobedu na startu novog ciklusa takmičenja! Oni su u Podgorici savladali Rumuniju sa 2:0. Golove za pobednički sastav postigli su Stefan Mugoša i Marko Vukčević.

Rezultati:

Mađarska – Engleska 1:0

Italija – Nemačka 1:1

Jermenija – Irska 1:0

Finska – Bosna i Hercegovina 1:1

Crna Gora – Rumunija 2:0

Litvanija – Luksemburg 0:2

Turska – Farska Ostrva 4:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter