1
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

KAKAV ŠOK U LIGI NACIJA: Mađari savladali Englesku nakon 60 godina! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.22 u 21:47

Soboslaj presudio vicešampionu Evrope!

U okviru prve runde grupne faze A divizije UEFA Lige nacija, reprezentacija Mađarske ugostila je Englesku. Domaćin je napravio ogromno iznenađenje i slavio je sa minimalnih 1:0. Bio je to prvi trijumf Mađara nad Englezima još od davne 1962. godine.

Snažan otpor pružio je domaćin favorizovanim gostima, koji su na ‘Puškaš Arenu‘ stigli kao aktuelni vicešampioni Evrope. Englezi su više imali loptu u nogama, ali broj udaraca identičan je na obe strane. Timovi su uputili po 12 udaraca ka golu rivala, Mađari pet u okvir gola, Englezi jedan manje.

Jedini pogodak na susretu viđen je u 60. minutu. Ris Džejms je neoprezno startovao u kaznenom prostoru svog tima, pa je nesportski zaustavio Zoltana Nađa. Sudija Dijaš iz Portugala odmah je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Dominik Soboslaj, koji je na rutinski način matirao Pikforda.

Englezi su pokušali da intezivnijim napadima dođu do izjednačenja, ali domaćin se organizovano i disciplinovano odbranio,

U ovoj grupi takmiče se još Italija i Nemačke, a taj susret je još uvek u toku.

0
0

1 Komentara

  1. Žolt Nađ a ne Zoltan i Soboslai a ne Soboslaj… kada već izveštavate potrudite se malo da napišete tačna imena …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter