0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC KAO VILJAREAL: Nove garniture dresova na početku priprema! (FOTO)

Objavljeno: 03.06.22 u 12:51

Nakon uspešnih godinu dana, ekipa sa ‘Krova’ produžila je saradnju sa međunarodnom kompanijom efbet!

Ugovor je potpisan na tri godine, čime su poverenje i poslovni odnos koji uvažavaju Zmajevi podignuti na viši nivo.

Uz partnera kakav je kompanija efbet fudbalski klub Voždovac nastavlja svoj razvoj kako na terenu, tako i van njega.

-Zahvalni smo kompaniji efbet što u nama vidi pouzdanog partnera koji ovu saradnju doživljava i lično, ne samo profesionalno. Rezultati su vidljivi, efekat ovakvog poslovnog odnosa se odrazio i i na atmosferu u klubu čime je još jednom potvrđena perspektiva koju ovaj klub ima. Verujem da ćemo svojim idejama, stabilnošću i rezultatima na terenu ovu saradnju u budućnosti podići na još viši nivo – reči su prvog operativca Zmajeva, generalnog direktora, gospodina Miloša Mirkovića.

Pored nove-stare podrške, predstavljeni su i novi dresovi koje će Zmajevi nositi u nacionalnom šampionatu. Na ‘Krovu’ će se tradicionalno igrati u belim dresovima, dok je boja gostujućeg dresa još jedna od novina u sezoni koja je pred nama.

Posle maskirnih, plavih i crvenih garnitura na red je došla i žuta! Boje koje neodoljivo podsećaju na gigante poput Viljareala i Borusije iz Dortmunda potvrda su pravca u kojem se Voždovac kreće.

Žuto-crna boja dodatno je obradovala i partnere iz efbeta s obzirom da su nalik na boje ove internacionalne kompanije.

-Prijatno iznenađenje koje je još jednom potvrdilo da je Voždovac s razlogom bio prvi klub sa kojim smo prošle sezone otvorili vrata srpskog fudbala. Na osnovu tog iskustva, Voždovac je i prvi klub sa kojim počinjemo višegodišnju saradnju. Na osnovu izuzetnog poslovnog odnosa, odlučili smo da zajedno napravimo dugoročni iskorak i podržimo sjajne rezultate ovog perspektivnog kluba”, istakao je gospodin Dragan Kalušević, menadžer za razvoj kompanije efbet.

Da se sledi primer španske ‘Primere’ govori i činjenica da je nemački adidas zamenjen proizvođačem sportske opreme Homa (Joma).

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter