1
Fudbal

Marko Grujic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POTPUNO JE RAZOČARAN: Grujić utučen posle poraza od Norveške, nešto pod hitno mora da se menja!

Objavljeno: 03.06.22 u 10:23

Uopšte nije zadovoljan.

Srpski reprezentativac Marko Grujić nije zadovoljan partijom protiv Norveške, što je potpuno razumljivo. Izgubila je sinoć četa Dragana Stojkovića od Norveške minimalnim rezultatom u Ligi nacija, i tako rastužila navijače širom Srbije.

Rezultat je loš po nas, pogotovo ta stvar što drugu utakmicu nismo postigli gol. Moramo malo da se probudimo, treću zaredom nismo pobedili. Drugo poluvreme smo odigrali dobro, imali smo sporne situacije, gledao se VAR zbog penala… Mislim da već od sutra okrećemo novi list, a u nedelju nam je bitna podrška – rekao je Marko Grujić.

Svestan je srpski fudbaler da su navijači razočarani ovim porazom.

Navijači su tu svakako, ovo je prva utakmica posle Lisabona kod kuće, očekivali su pobedu, dobru igru. Mislim da smo razočarali ljude koji su došli na stadion, moramo bolje…

Grujić je govorio i o samom takmičenju.

Selektor je održao izuzetno ozbiljan sastanak povodom ovog okupljanja, rekao da su ovo veoma važne takmičarske utakmcie, ozbiljno smo ih pripremili. Videli smo šta smo mogli i morali bolje… Videli smo da je Švedska u našoj grupi dobila Sloveniju, jaka je ovo grupa, 4 odlične ekipe, moramo u nedelju da pobedimo (Sloveniju).

0
0

1 Komentara

  1. Neodgovorno je od Stojkovića pozivanje Jovića i Radonjića koju su adios sa fudbalom jer već dve-tri godine nigdje be igraju a istovremeni ne pozivati Kataija,pa tu je iz nekog razkoga zaboravljeni Gačinović i da ne idem dalje.No jedno je očito ,reprezentaciji treba tip igrača Kange,reprezentacija nema igrača koju će voditi igru i opet se vratila na stil igre Tumbakovića i to još goreg.Ovo pišem u dobroj namjeri jer to u čorav vidi gdje be štima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter