0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KOŠARKA MORA DA BUDE NA PRVOM MESTU: Radonjića poraz nije obeshrabrio – želi normalne uslove u četvrtom meču!

Objavljeno: 03.06.22 u 08:59

Večeras nas sigurno očekuje spektakl.

Finalna serija ABA lige, počela je da se zahuktava od drugog meča, a deluje da su sada tenzije na vrhuncu. Iako oba trenera svim snagama rade na potpunom eliminisanju ovog faktora, incidenti na drugom i trećem susretu, obišli su Evropu ostavivši ni malo prijatan utisak.

Košarkaši Crvene zvezde imaju prednost od 2:1, a četvrti susret igra se večeras od 18.30 pred Partizanovim navijačima, ali u prepolovljenom kapacitetu zbog kazne koju je propisala regionalna liga. Trener crveno-belih Dejan Radonjić, pred ovaj susret naglasio je da njegov tim želi da odigra dobar meč, kao i da košarkaška mora da bude na prom mestu.

Želimo da odigramo dobru utakmicu u okonostima u kojima bi košarka bila na prvom mestu. Tu mislim na uslove za igrače, jer je parket bio izuzetno klizav i predstavljao je zaista veliki problem za sve, istakao je Radonjić.

Alen Smailagic Ognjen Dobric Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde Stefan Marković, usaglasio se trenerom Radonjićem, zaključivši da je klizav parket bio problem svima i da se nada dobrim uslovima.

– Očekuje nas još jedna utakmica u rasponu od 48 sati. Želimo da odigramo čvrstu utakmicu, sa mnogo energije i nadam se da će uslovi biti dobri jer je klizav parket zaista bio problem svima koji su na njega izašli u sredu uveče, zaključio je Marković.

Crveno-beli će u slučaju pobede večeras odbraniti titulu prvaka regionalnog šampionata, dok će se, ako Partizan pobedi odlučujuća utakmica finala igrati pred navijačima Crvene zvezde. Podsećamo, nakon drugog meča, ABA liga je kaznila i crveno-bele smanjenjem kapaciteta, ali daleko manjim nego crno-bele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter