2
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan and Milan Gajic celebrate Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

GAJIĆ DOBIO ODLIČNU FINANSIJSKU PONUDU ZVEZDE: Prvu je odbio, a o ovoj će sigurno dobro razmisliti!

Objavljeno: 03.06.22 u 09:58

Očigledna je njegova važnost za ekipu.

Kako trenutno stvari stoje, Crvena zvezda nema nameru da olako pusti Milana Gajića, pa mu je nakon jedne odbijene ponude, predložila novu, finansijski znatno bolju. Prvobitan predlog bio je da Gajić zarađuje 300 hiljada evra po sezoni, što mu nije odgovaralo, dok je već sada u opticaju cifra od 450 hiljada evra.

Queensy Menig (R) and Milan Gajic
Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 26.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Čelnici crveno-belih želeli su da desni bek ostane za manju platu nego što je imao do sada, što nije naišlo na odobravanje igrača. Ipak, Zvezda je brzo reagovala, pa iako postoji mogućnost da iz inostranstva stigne bolja ponuda, očekuje se da će Gajić ostati u dresu srpskog šampiona.

Podsećamo, pri dolasku u Crvenu zvezdu, Gajić je i pored ugovora sa Bordoom, koji je trajao još godinu i po dana, pristao je da se žrtvuje radi nastupa u voljenom klubu. U zimskom prelaznom roku, crveno-beli nisu želeli da produže ugovor sa njim, doveden je Pićini, koji je kako se kasnije ispotavilo, imao mnogo problema sa povredama i sam sigurno ne može da iznese teret naredne godine.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter