0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRĐANI PRAVE TIM ZA EVROPU: Bivši fudbaler Crvene zvezde je novi član Čukaričkog! (FOTO)

Objavljeno: 03.06.22 u 13:47

Drugo pojačanje belo-crnih!

Na Banovo brdo je u utorak stigao novi trener – Dušan Kerkez. Nije Čukarički dugo čekao da krene sa sklapanjem ekipe za narednu sezonu, a sportski kadar je očigledno imao spreman plan. Samo dva dana nakon dolaska šefa stručnog štaba,tim je pojačao nekadašnji napadač Partizana, Đorđe Ivanović. 

Pauze sa angažovanjem novih članova belo-crnih nema, pa je Čukarički dogovorio saradnju sa bivšim ofanzivcem Crvene zvezde, Lukom Adžićem. Nekada član svih omladinskih selekcija nacionalnog tima Srbije, dolazi u Beograd iz redova holandskog Cvolea, za koji je prethodne sezone zabeležio deset nastupa. Sardanja će uskoro biti ozvaničena.

Jasno je da Čukarički gradi tim za iskorak na evropskoj sceni. Sportski direktor, Vladimir Matijašević, najavio je pet pojačanja pred start priprema, koje će i ove godine biti odrađene na Bledu.

Luka Adzic Crvena Zvezda – Radnicki Nis Super Liga Srbije 21.5.1017. MAJ 21. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Adžić je ponikao u Crvenoj zvezdi. Đak crveno-belih je stigao do seniorskog tima, gde je upisao šest pogodaka na 33 odigrane utakmice. Luka je sa Zvezdom osvojio titulu Superlige Srbije 2018. godine.

Iste godine pojačao je redove belgijskog Anderlehta. Jasno je da se mladi ofanzivac nije najbolje snašao u novom klubu, pa je usledio pad u karijeri. Nije Luka ni imao dovoljno prostora da se nametne jer je poslat na pozajmice, najpre u Emen, kasnije u Ankaraguču. Ni u Cvoleu napadač nije pokazao ono što zna, a to je na najbolji način predstavio kao član Crvene zvezde.

Čukarički je prethodnih godina pravio vrhunske poteze dovođenjem mladih fudbalera, koji su nekada branili boje večitih rivala, a kasnije se nisu snašli u inostranstvu. Među njima se najviše ističu Đorđe Jovanović i Nemanja Radonjić, koji su od povratka na Banovo brdo ponovo zablistali u punom sjaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter