9
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

BOMBA U HUMSKOJ: Pirlo na klupi Partizana? – Poznata plata!

Objavljeno: 03.06.22 u 17:47

To bi bio neverovatan posao!

Partizan je okončao saradnju sa Aleksandarom Stanojevićem i sada je više nego ozbiljan u nameri da njegov ‘naslednik’ bude neko dobro poznato ime. Među glavnim kandidatima sa domaće fudbalske scene našli su se Vladimir Ivić i Marko Nikolić, a uprava ‘crno-belih’ nije sedela skrštenih ruku ni kad je strano tržište u pitanju.

Naime, u toku su pregovori sa italijanskom fudbalskom legendom Andreom Pirlom. Bivši šef stručnog štaba Juventusa je trenutno slobodan i u potrazi je za novim angažmanom, a to bi mogla da bude upravo Humska ulica.

Očekuje se da Partizan za Pirla izdvoji oko 1.5 miliona evra po sezoni. Kako je sezona sve bliža, ako pozicija trenera ne bude rešena, prozivku igrača će obaviti Duljaj.

0
0

9 Komentara

  1. Ložači rade non stop, hoće li imati pravo i da nastupi na dvojnu registraciju,, a plata je najmanji problem, prosvetarska i pedagoška,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter