0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘BOLJE SU SE SNAŠLI U ORGANIZOVANOM HAOSU’: Čović čestitao Partizanu na pobedi u trećem meču, pa ovom izjavom podigao tenzije pred večerašnju utakmicu!

Objavljeno: 03.06.22 u 11:53

Čović je čestitao crno-belima na pobedi u trećoj utakmici.

Večeras će košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigrati četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige, a tenzije pred ovaj meč nikad nisu bile veće.

Pred večerašnju utakmicu, oglasio se i prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović, koji je žestoko osudio ponašanje navijača tokom finalne serije.

Čestitam Partizanu na pobedi u trećoj utakmici. Bolje su snašli u organizovanom haosu i klizanju na ledu. Na žalost naši derbiji su „vatreni“, u poslednjih godinu dana je to postalo još „vatrenije“ Verbalne „pljuvačine“ su bile odvratne i na prvoj utakmici kada smo mi bili domaćini – rekao je Čović na televiziji ‘Pink’.

Nebojša Čović je govorio i o finansijama kluba.

Mi nismo isti. Mi smo pre dva meseca objavili sve naše finansijske podatke o platama svim zaposlenim u klubu. Sve podatke o finansijama imate na našem sajtu. Dugujemo za porez 500.000 evra zbog korone. Ministarstvo finansija će izaći sa nešto višom cifrom, ali ona ne uključuje proces pred sudom i sredstva koja smo već isplatili. Mi nemamo ništa da krijemo – smatra Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde javno apeluje da klub treba da se privatizuje.

Klubovi su udruženja građana. Pošto su građani deo ove države, ja javno apelujem da se privatizuje Crvena zvezda. Mi sve radimo po zakonu, nemamo šta da krijemo. Iako se mnogi trude da budemo isti kao Partizan, jednostavni nismo isti! Večeras je četvrta utakmica, a ja samo molim Boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter