0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽELJKO OBRADOVIĆ UOČI ČETVRTE UTAKMICE FINALA: ‘Velika želja da teren ne bude klizav!’

Objavljeno: 02.06.22 u 22:21

Očekuje nas spektakl!

Pred sutrašnju, 4. utakmicu finala plej-ofa ABA lige trener Partizana – Željko Obradović i kapiten Rade Zagorac su izneli svoja očekivanja:

„Nastavlja se serija, nastavlja se nadmetanje. Mislim da je treća utakmica bila jako intenzivna, u svakom mogućem smislu. Vrlo je teško za igranje. Uslovi su bili teški za igranje u celoj seriji. Opet kažem, nema tu previše prostora za neke promene između utakmica. Nešto što uspemo da prilagodimo najviše na video sastancima, je u principu sve. Nastavljamo. Idemo po drugu pobedu i da se nastavi finalna serija“, rekao je Zagorac.

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Otprilike isto kao i pred treću utakmicu. Znamo da jedini način da nastavimo finalnu seriju je da pobedimo utakmicu. Da probamo da damo sve od sebe, kao što smo to uradili u poslednje dve utakmice. Borbenost koja je bila fantastična. Uz veliku želju da teren ne bude klizav kao što je bio u trećoj utakmici. Mislim da je zdravlje igrača obe ekipe najvažnije“, poručio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter