0
Evropske lige

(190915) -- LIVERPOOL, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's Sadio Mane (L) scores a goal during the English Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield in Liverpool, Britain on Sept. 14, 2019. Liverpool won 3-1. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

TRANSFER KOJI ĆE ODJEKNUTI: Mane dogovorio saradnju sa minhenskim Bajernom

Objavljeno: 02.06.22 u 10:15

Liverpul već mora da reaguje.

Bajern iz Minhena će ovog leta ostati bez Roberta Levandovskog, ali već sprema jedno veliko pojačanje, u vidu dolaska Sadija Manea. Senegalac i ovaj klub navodno su dogovorili saradnju, koja će otpočeti ovog leta, tvrdi ‘Bild’, o čemu se pisalo još pre mesec dana, kada se pojavila i informacija da se sastao sa direktorom tog kluba Hasanom Salihamidžićem.

Mane bi u Nemačkoj trebalo da dobije četiri puta veću platu od one koju ima sada, oko 10 miliona evra neto po sezoni, dok u Liverpulu ima oko dva i po, što i jeste razlog njegovog nezadovoljstva sitaucijom na Enfildu.

Senegalac bi trebalo da bude kapitalno pojačanje Bavaraca, a eventualno i zamena za Serža Gnabrija, jer klub ima poslednji voz da ga proda ukoliko želi da zaradi na njegovom transferu, jer mu ugovor ističe naredne godine.

– Doveo bih Lukakua i Manea ako Levandovski i Gnabri odu. Sa takvim napadačima, Bajern ne bi smeo nikoga da se plaši. Nijedan defanzivac na svetu ne želi da igra protiv Lukakua, a Mane je fleksibilan igrač koji može da se koristi na više pozicija. Bez obzira što na njima kasnije neće moći da se zaradi, bili bi idealno rešenje u narednih nekoliko godina – prokomentarisao je Bajernov bivši as Lotar Mateus i prilično dobro objasnio razloge za Maneov dolazak u Minhen.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter