0
Fudbal

FOTO: Omladina i sport

STIGAO JE DOKTOR FUDBALA: Pirlo posetio Beograd, pa ovom izjavom bacio sve Srbe u trans! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.22 u 14:28

Lepe reči italijanskog asa.

Proslavljeni italijanski fudbaler Andrea Pirlo posetio je danas prestonicu Srbije kao ambasador fudbalskog kampa, i rekao nešto što će oduševiti ljude u našoj zemlji.

– Dobar dan svima, zadovoljstvo mi je sto sam u Beogradu u okviru ove inicijative koja je posvecan deci. Svi smo bili deca i imali smo jedan san – da igramo fudbal – rekao je Pirlo i potom dodao:

Ja sam na sreću sve svoje snove ostvario tako što sam ulagao mnogo truda, napora. Čovek kada se posvećuje nečemu potrebna je volja, strast… Nikada ne prestajemo da učimo u bilo kom dobu i ja sam to radio od malih nogu, ali i kasnijih godina, pa i po završetku karijere. Deca su budućnost, pred njima je mnogo stvari i nadam se da će im teći onako kako je teklo meni.


Pirlo je govorio o srpski fudbalskim asovima.

Radio sam i igrao sa mnogim velikim šampionima kao što su Miha i Stanković. Nisam imao to zadovoljstvo da treniram Dušana Vlahovića, naravno da bih voleo i mislim da će mnogo doprineti Juventusu, i već doprinosi. Izuzetan je talenat, dečko je na mestu i velika budućnost je pred njim.

Čuveni Italijan je otkrio da će navijati za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu.

– Naravno da ću navijati, Italija ne učestvuje, navijaćemo Srbiju – rekao je Pirlo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter