2
Fudbal

FOTO: Starsport

SRBIJA PORAŽENA NA STARTU LIGE NACIJA: Haland i sudija ‘pogurali’ Norvešku do pobede! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.22 u 22:45

Odličan duel!

Večeras se na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra meč između reprezentacije Srbije i selekcije Norveške. Utakmica se igra u okviru Lige nacija, a evo sastava koje su izabrali dvojica selektora.

SRBIJA: V.Milinković Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Lazović, Gudelj, Lukić, Kostić – S.Milinković Savić, Tadić – Mitrović.

NORVEŠKA: Niland – Pedersen, Strandberg, Estigard, Meling – Aursnes, Edegard, Berge – Elijunusi, King, Haland.

Tokom većeg dela prvog poluvremena, bolja je bila reprezentacija Norveške.. Veliku šansu imao je Erling Haland, ali je prebacio čitav gol sa svega nekoliko metara. Ipak, novi napadač Mančester sitija iskupio se nekoliko minuta kasnije, kada je sjajnu asistenciju pretvorio u pogodak.

Srbija je očekivano najviše pretila preko Mitrovića, ali golman Hiland nije morao da reaguje u velikom broju situacija.

FOTO: Starsport

Početak drugogo poluvremena obeležila je naša reprezentacija, koja je izgledala fantastično. Hiland zajedno sa čitavom odbranom Norveške u nekoliko navrata uspeo je da spase ‘živu glavu’, jer su reprezentativci Srbije konstantno pritiskali i stvarali dosta ozbiljne šanse, međutim mreža gostiju je ostala da miruje!

FOTO: Starsport

Stiče se utisak da je Srbija možda ostala uskraćena za kazneni udarac u 60. minutu, kada je Serlot nespretno sapleo Tadića, ali je sudija ostao nem.

FOTO: Starsport

Nakon tog početnog pritiska, Srbija je potpuno pala.. Nastavili su da napadaju, ali nisu uspeli da stvore preterano izgledne šanse, pa su izabranici Dragana Stojkovića pretrpeli poraz na startu Lige nacija.

Srbija – Norveška 0:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. Nas uvek neko pokrade uvek sudija.A sto necemo da igramo to nema veze.Pa vama sudija da dosudi 10 penala vi bi promasili 12.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter