0
ATP

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain warms up before the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

NADAL IMA VELIKIH PROBLEMA: Anestezira nogu da bi igrao, moraće da se povuče

Objavljeno: 02.06.22 u 10:55

Šokantni detalji vezani za španskog tenisera.

Rafael Nadal i dalje igra na vrhunskom nivou i trenutno se bori na Rolan Garosu za 22. grend slem pehar u karijeri, ali prema informacijama koje dolaze, uz velike probleme.

Španski novinar Anhel Garsija, koji radi za radio stanicu „COPE“, istakao je da se ovaj teniser podvrgao rizičnom tretmanu te da je kompletno anestezirao nogu, što mu je omogućilo da igra ove dve nedelje na Rolan Garosu, jer i pored pomenutog rizika želi da se bori za 14. pehar na ovom turniru.

Kako je objasnio novinar, kost u Nadalovom stopalu ima nekrozu, usled koje kost umire, a oporavak mož e da traje mesec dana, šest meseci, ili da Nadala više nikada ne vidimo da igra ponovo.

Na kraju je zaključio i da Nadala gotovo sigurno nećemo videti na Vimbldonu, a da je malo verovatno i da će se pojaviti na US openu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter