2
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

CRNO-BELI U NJEMU VIDE SPAS: ‘Bomba’ samo što nije eksplodirala, čuveni Italijan danas dolazi u Beograd – on je novi trener Partizana?!

Objavljeno: 02.06.22 u 12:33

Hoće li on uspeti da postavi stvari na svoje mesto?

Fudbalski klub Partizan iza sebe ima vrlo neuspešnu sezonu, pa je klubu iz Humske potreban potpuni remont, kako bi naredne sezone uspesi bili veći.

Tokom većeg dela minule sezone crno-beli su bili na lidersoj poziciji na tabeli, imali su pet bodova više u odnosu na Zvezdu, ali su i to prokockali, pa je tim sa druge strane Topčiderskog brda osvojio petu uzastopnu šampionsku titulu.

Nadali su se u Partizanu da bar Kup Srbije mogu da osvoje, međutim i tu je Zvezda bila uspešnija, pa je nakon finala ostavku podneo doskorašnji trener Aleksandar Stanojević. Sada, pred čelnicima ‘parnog valjka’ je vrlo težak zadatak, a to je da pronađu novog trenera koji će uspeti da stvari postavi na svoje mesto.

Kako ‘Sportski žurnal‘ saznaje, velike su šanse da Stanojevića na klupi Partizana zameni italijanski stručnjak Marko Simone, koji je danas dolazi u prestonicu Srbije na pregovore.

Simone je veliko fudbalsko ime, ali bio je znatno uspešniji kao igrač nego kao trener. U poslednjih deset godina, sedo je na klupi Monaka, Tura, Lavala, Lozane, Račaburija i Mohamedija.

0
0

2 Komentara

  1. Nije problem partizan!Nijee problem uprava!Ljudi se plašeuspeha sa ekipom partizana.Ako neko pokaže i ole stručnosti u struci uz to još sa ekipom postigne neke rezultate,pokreće se mašinerija hajka i haranga na terenu i van njega! Zato su mnogi stručnjaci oterani izpartizana bilo iz košarke ili iz fudbala: Vujošević,Tumbaković ,Miroslav Đukić Savo Milošević ,golman Stojković ,sekretar kluba Vuletić , na kraju Stanojević! Svi koji su uradili nešto u SD partizanu morali su da odu da bi državni projekat opstao na čelu!!!!!!!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Bacanje prašine u oči, samo da uprava opstane,,,,nije im potrebna publika ni navijači,, samo kasa i partijska knjižica,,,, zaštićeni su do poslednjeg grobara,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter