1
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda 28.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TERZIĆ STAVIO TAČKU NA OVU PRIČU: Dzjuba ipak ne dolazi u Zvezdu, evo da li postoji šansa da Radonjić ponovo obuče crveno-beli dres!

Objavljeno: 02.06.22 u 11:11

Terzić smatra da u Superligi ne postoji igrač adekvatan za Zvezdu.

Na ‘Marakani’ se vredno radi. Kako stoje stvari, pred nama je još jedan vrlo uzbudljiv prelazni rok, u kom će Zvezda pokušati da što bolje spremi igrački kadar za narednu sezonu.

U Ljutice Bogdana su već stigli Kingsi Kangva i Uroš Bogdanović, a u razgovoru za ‘Sportski žurnal‘ generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rekao je Dzjuba ipak neće doći na ‘Marakanu’, iako se dugo spekulisalo oko ovog pojačanja.

– Postojala je ideja, ali niko iz kluba nije razgovarao sa njim. Kad smo izvagali, došli smo do zaključka da je Crvenoj zvezdi potreban drugačiji profil. I mlađi i brži – kaže Zvezdan Terzić.

Delije bi svakako mnogo volele da u crveno-belom dresu ponovo vide Nemanju Radonjića.

– Ne znam…Zvezda je više okrenuta svojim igračima, nego pozajmicama. Radonjića izuzetno cenim, takav profil igrača bi nam izuzetno došao.

Zvezda neće dovoditi igrače iz Superlige Srbije.

– U ovom trenutku u Super ligi Srbije, na žalost, nema igrača koji mogu odmah da odgovore zahtevima Zvezde. Pokupili smo sve najbolje za omladinsku školu, prebacujemo ih potom u Grafičar, ne verujem da su bolji od Lučića ili Babića, braće Mituljkić, Lekovića…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter