2
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NA OVOM SNIMKU SE SVE VIDI: Nema više nagađanja, evo od koga je Boltauzer sinoć dobio udarac prilikom izlaska iz hale! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.22 u 10:30

Sada je sve mnogo jasnije.

I treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana izazvao je mnogo haosa, sinoć je sve prštalo, kako na terenu, tako i na tribinama.

Uspela je četa Željka Obradovića da smanji rezultat u seriji na 2:1, ali dan nakon meča, mnogo se više priča o dešavanjima koja nisu vezana za samu igru.

Na samom kraju utakmice, neko sa tribina je pogodio sudiju Uroša Nikolića, nakon čega je sudijska trojka donela odluku da se povuče u svlačionicu. I onda, prilikom napuštanja hale, nastao je novi incident.

Naime, u toj situaciji neko je rukom udario sudiju Mateja Boltauzera. Mnogi su mislili da je sudija dobio udarac od nekog navijača, da bi snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazao drugačije. Naime, Boltauzera je po glavi slučajno zakačio jedan policajac, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Tegeltija (@tegeltijavladan)

1
0

2 Komentara

  1. Svi takozvani „portali“ pričaju iste naručene priče i iz fk i kk crvena z…
    Ko je vlasnik i finansijer te novinarske bruke ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter