2
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ NAKON MEČA: ‘Moramo da treniramo na ledu!’

Objavljeno: 01.06.22 u 23:58

Nije zadovoljan!

Crvena zvezda poražena je od Partizana sa 70:67 i sada je 2:1 u seriji sa ‘crveno-bele’.

‘Nadam se da ćemo svi zajedno na terenu imati manje klizav teren, pa onda da pričamo o košarkaškim stavrima. A sad, da vežbamo neki napad na ledu ili odbranu. Nemamo uslova za to.’ – rekao je Radonjić i potom dodao:

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Imali smo situaciju na kraju sa Zagorcem, nadam se da je on dobro, na svu sreću uz uslov da je on dobro, da se niko nije povredio. Mislim da bi svi trebalo da se potrudimo da možemo da izađemo na parket i pokažemo koliko možemo u tom trenutku, pored umora, opterećenja od finala, to utiče na kvalitet igre, a pored toga može da bude i jako opasno!’

Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

O samom meču, rekao je:

‘Pa, smatram da je u odnosu na prva dva duela ovaj meč nije bio tog kvaliteta, mislim da su prve dve utakmice bile dobre i bilo je puno toga za analizu. Večeras je sa moje strane to očekivano, jer se došlo u treći meč posle dva teška duela, na sve to, mislim da su bili zbog klizavog parketa bili specifični uslovi za igru za igrače, imali smo svoje šanse da dobijemo meč, okrećemo se sledećem duelu i želimo da odigramo bolje nego danas!’

0
0

2 Komentara

  1. Radonjiću ,isti uslovi.Čoravi nevidi dobro pa se.. To je uvek radio,primenjuje nesportske komentare.Ali on je bio i ostao rak rana u košrci Srbije.Gnjida se prvo ustremio na Duleta a sad na Obradovića.Ljudi su radom došli do imena a ne kao on lažima i provokacijama .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter