0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PA OVO NEMA NIGDE: Mladi golman u ‘prevari veka’ – smanjivao gol pre svakog meča a sada je protiv njega pokrenuta istraga! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.22 u 13:21

Ova prevara mu je ‘urodila plodom’.

Ceo svet bruji o Patriku Gunarsonu, golmanu Vikinga, koji je zbog jednog gesta mnogima izmamio osmeh na lice. Naime, mladi čuvar mreže je pre svakog meča na domaćem terenu smanjivao sopstveni gol kako bi protivnicima bilo teže za zatresu mrežu, piše norveški list ‘Aftenposten’.

Poznato je da pomoćni arbitar pre svakom meča pregleda mrežu i uveri se da je sve u redu, pa kada bi završio sa svojim poslom, Gunarson bi pomerio obe stative, i tako ‘uštedeo’ između 15 i 20 centimetara.

Neverovatnu prevaru u režiji mladog golmana pogledajte u priloženim video snimcima:


Viking se trenutno nalazi na trećem mestu u norveškom prvenstvu, a Gunarson je na svom terenu ove sezone primio samo dva gola, pa deluje da je ova prevara ipak urodila plodom. Inače, protiv golmana Vikinga je pokrenuta istraga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter