0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

EMOTIVNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE PRED BARAŽ ZA SVETSKO PRVENSTVO: Zinčenko se umalo rasplakao kada se govorilo o Ukrajini! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.22 u 09:40

Sigurno mu nije lako.

Fudbalska reprezentacija Ukrajine, danas će odigrati meč baraža za SP u Kataru, a rival će im biti selekcija Škotske. Razlog zbog koga je ovaj susret odložen je već odavno poznat, a tiče se sukoba u Ukrajini, koji je u toku već više od 3 meseca.

Pred ovaj susret, medijima se obratio i fudbaler Ukrajine Oleksandr Zinčenko, koji je na ivici suza govorio o svojoj zemlji i situaciji u kojoj se ona nalazi.

Svaki Ukrajinac želi samo jednu stvar – da zaustavi rat. Pričao sam sa mnogim ljudima iz raznih zemalja koji ne razumeju šta se dešava u Ukrajini. Ali, oni žele da taj rat stane. Imaju san da zaustave rat… I mi imamo san da odemo na Svetsko prvenstvo jer naš narod zaslužuje da im to podarimo, rekao je Zinčenko i kratko zaključio:

Pokušaćemo da usrećimo ovaj narod i učinimo ih ponosnima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter