0
Košarka

Bryce Jones Crvena Zvezda - FMP, ABA Liga 11.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: FMP ostaje bez jednog od najboljih košarkaša – tim iz Železnika u potrazi za novim plejmejkerom!

Objavljeno: 01.06.22 u 15:50

Gde će nastaviti karijeru?

Košarkaški klub FMP u narednu sezonu će ući bez jednog od najboljih košarkaša, Brajsa Džonsa, pošto je klub iz Železnika sa njim raskinuo saradnju.

KK FMP Meridian obaveštava javnost da su dosadašnji plejmejker Brajs Džons i klub sporazumno raskinuli ugovor. Brajs Džons je u sezoni 2021/2022 beležio u ABA ligi prosečno 15.7 poena uz 6.7 asistencija.

Ovom prilikom KK FMP Meridian se zahvaljuje Džonsu na velikom doprinosu u istorijskoj sezoni mladog sastava Pantera i želi mu puno sreće u nastavku karijere.

O svim daljim klupskim aktivnostima KK FMP Meridian će obaveštavati javnost putem zvaničnog sajta i društvenih mreža kluba – piše na sajtu KK FMP.

Podsetimo, KK FMP nedavno je produžio ugovore sa svim članovima stručnog štaba koji su zajedno sa trenerom Nenadom Stefanovićem uradili sjajan posao u istorijskoj sezoni ‘Pantera’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter