0
Fudbal

Filip Djuricic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BRAVO, MAJSORE: O ovom gestu Filipa Đuričića bruji cela Srbija – naš reprezentativac je ovako obradovao devojku koja se požalila na Tviteru! (FOTO)

Objavljeno: 01.06.22 u 16:23

Gest vredan svakog poštovanja.

Nakon jedne kraće pauze zbog povrede, Filip Đuričić se vratio u glavni grad Srbije, kako bi prisustvovao okupljanju reprezentacije pred predstojeće obaveze u Ligi nacija.

Naše ‘orlove’ u narednom periodu očekuju utakmice sa Norveškom, Švedskom i Slovenijom, a brzonogi fudbaler će se naći u konkurenciji za te mečeve.

Ipak, sada je Đuričić ponovo izbio u prvi plan, ali ovog puta zbog šmekerskog gesta koji je uradio van terena. Naime, jedna devojka se na Tviteru požalila da joj je majka bacila u đubre jedan papir na kojem je bio Filipov autogram, što je srpskog fudbalera nateralo da reaguje.


Đuričić se obratio devojci, i pored autograma, poklonio joj je i dve karte za utakmicu sa Norveškom, koja je na programu sutra od 20 časova i 45 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter