0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia. 29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STIGLE KAZNE NAKON DRUGE UTAKMICE ZVEZDE I PARTIZANA: Delimično zatvoren Pionir i udarac po džepu za pojedine aktere!

Objavljeno: 31.05.22 u 21:41

Utakmica je izazvala veliku buru u javnosti.

Košarkaši Crvene zvezde su nakon još jednog trijumfa nad večitim rivalom Partizanom, poveli sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige. Ipak, taj duel obeležili su mnogi incidenti, zbog kojih je zasedala i disciplinska komisija regionalnog šampionata. U saopštenju koje je potpisao Hrvoje Vidan, novčanu kaznu platiće Dejan Radonjić, Stefan Marković, Matijas Lesor i Crvena zvezda, koja će pored toga imati i ograničenje kapaciteta na 3 meča.

Mathias Lessort Dejan Davidovac Crvena Zvezda – Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia.
29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zbog prve utakmice Stefan Marković će morati da plati 100 evra, Dejan Radonjić 300, a Crvena zvezda 27.500 evra. Ipak, drugi meč doneo je daleko veće probleme za Zvezdu, pa će zbog incidenata morati da plate još 35.000 evra, a na naredna 3 susreta koja budu domaćini kapacitet dvorane će biti ograničen.

Na tim mečevima, plava loža će biti zatvorena, kao i VIP loža, odnosno trbine parter 4 senior, dok se kazna odnosi i na prvih 10 redova A tribine. Uz sve to, Dejana Radonjića će platiti još 300 evra, dok je Matijas Lesora zbog nesportskog ponašanja sankcionisan sa 1.000 evra.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter