0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

SAŠA ILIĆ ODBIO JOŠ JEDAN TRENERSKI ANGAŽMAN: Jedan klub je ipak blizu njegovog potpisa!

Objavljeno: 31.05.22 u 21:14

Rasplet će sigurno biti zanimljiv.

Nakon rastanka sa Čukaričkim, legedarni fudbaler Partizana, a sada trener Saša Ilić, dobio je mnoge ponude za nastavak karijere. Prva vest, koja je i do dan danas aktuelna, je da je Ilić najbliži klupi CSKA iz Sofije, a poznatno je i koji je još klub bio zainteresovan za njegove usluge.

Naime, bugarski Sportal je objavio kako je dugogodišnji kapiten Partizana odbio ponudu turskog Fatih Karagumruka. Ovaj tim je proteklu sezonu u turskoj ligi završio na 8. poziciji, a nakon rastanka sa legendom Fenerbahčea Volkanom Demirelom, izbor je pao na srpskog stručnjaka.

Ipak, pomenuti portal je naveo da je Ilić bez većeg razmišljanja odbio ovu ponudu i da je i dalje najbliži klupi CSKA.

Podsećamo, nakon utakmice između Čukaričkog i Partizana, Ilić je istakao da smatra da je glavni arbitar pogrešio što igraču domaćeg tima Bojanu Kovačeviću nije pokazao crveni karton. Ta izjava je imala snažan odjek, a potom je došlo do sastanka sa čelnicima kluba, te sporazumnog prekida sasradnje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter