0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

RVAČKA REPREZENTACIJA SRBIJE: Kreće se sa intezivnim pripremama za Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 31.05.22 u 10:51

Bugarska 31. maj 2022 – Reprezentacija Rvačkog saveza Srbije priprema se na Belmekenu za Svetsko seniorsko prvenstvo koje će se održati od 10. do 18. septembra u Beogradu. Srbiju će predstavljati tim od 15 rvača: Zurabi Datunašvili, Mate Nemeš i Viktor Nemeš, Sebastian Nađ, Ali Arsalan, Mario Vuković, Žarko Dickov, Branko Kovačević, Aleksa Ilić, Uroš Krstin, Miloš Perović, Kristijan Čermak, Andrija Mihajlović. Stevan Mićić, Magommedov Nurasulov.

Stručni štab čine dokazani profesionalci: selektor dr Milorad Dokmanac, glavni trener Stojan Dobrev, trener Vojislav Trajković, kao i Srđan Đoković, Šandor Ujhelji, Mihajlo Bajlović, Jovičić Dejan i fizioterapeut Vladimir Milošev.

„Rvači ulaze u ozbiljan ciklus treninga kojim se, na najvišem nivou, pripremaju za Svetsko prvenstvo. Želja im je da predstave Srbiju na najbolji mogući način, da se pred svojom publikom pokažu i dokažu. Jedini cilj je pobeda i rvači i treneri su spremni da pomere sopstvene granice kako bi taj cilj ostvarili – izjavio je Milorad Dokmanac, nacionalnli selektor Rvačke reprezentacije Srbije.

„Izuzetno smo motivisani da učinimo Srbiju ponosnom na predstojećem Svetskom prvenstvu u Beogradu. Velika je čast, ali i odgovornost biti deo ovako moćne reprezentacije i boriti se pred našom publikom. Zbog toga smo svi ozbiljno pristupili pripremama. Belmeken je prva stanica i u pitanju su bazične pripreme, ali  intenzitet je ozbiljan i trud je maskimalan. Naši treneri su izuzetni, uvek unapređuju tehniku, snagu i kondiciju i zato sam siguran da nas u septembru očekuju fenomenalne borbe koje jedva čekamo“ – izjavio je Zurabi Datunašvili, reprezentativac Srbije u rvanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter