0
Košarka

Milos Teodosic Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Final match between Serbia and Italy Beograd, 04.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVI PROBLEMI ZA PEŠIĆA: Teo pod znakom pitanja za kvalifikacije za EP

Objavljeno: 31.05.22 u 17:23

Novi problemi za reprezentaciju Srbije.

Košarkaška reprezentacija Srbije uskoro će se okupiti pred kvalifikacione utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo u košarci koje se naredne godine igra na Filipinima, Indoneziji i u Japanu. Međutim, Srbiju su zadesili novi problemi.

Kako nezvanično saznaje portal ‘Mozzart sport’, jedan od najboljih igrača u našem državnom timu Miloš Teodosić je pod velikim znakom pitanja za nastup u dresu Srbije, na utakmicama protiv Letonije na gostovanju i Belgije na domaćem terenu u niškom ‘Čairu’.

Razlog za tako nešto je povreda koju već neko vreme vuče, a on je probleme imao i na finalnom meču Evrokupa protiv Burse, a ukoliko tim iz Bolonje eliminiše Derton u polufinalu, a finale se produži, čitava situacija bi se dodatno zakomplikovala.

Podsetimo, Srbija će prvi meč sa Letoncima igrati 30. juna, a tri dana kasnije će dočekati Belgiju, što će biti previše kratak period da se iskusni plejmejker oporavi i spremi za nastupe u državnom timu.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter