0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MIJAILOVIĆ APELUJE NA GROBARE: Takvo ponašanje nije naš manir!

Objavljeno: 31.05.22 u 10:14

Postaje sve napetije u seriji između Crvene zvezde i Partizana, barem što se stvari van terena tiče. Obe strane apeluju na smanjenje tenzija, ali sve vodi u pravcu da u narednoj utakmici gde su crno-beli domaćini, može biti samo još uzavrelije. Ipak što se samog stanja na terenu tiče, Zvezda za sada drži sve u svojim rukama i potrebno je pravo malo čudo timu Željka Obradovića da okrene seriju.

Navijači Partizana nisu zadovoljni kako su se ponašali njihovi najveći rivali za vreme domaćih utakmica usled provokacija Matijasa Lesora i Kevina Pantera, pa se veruje da će istoj meri biti vraćeno crveno-belima. Da deeskalira situaciju, trudi se Ostoja Mijailović koji kaže sledeće.

 Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana. Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju – poručio je Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter