0
Fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

SVE VIŠE KINESKIH SPONZORA: Nakon FIFA i UEFA, došao red i na FSS

Objavljeno: 30.05.22 u 15:19

Kinezi imaju sve veći uticaj.

Kineska kompanija Vivo postala je novi sponzor FSS, a danas je u Kući fudbala u Staroj Pazovi potipisan ugovor. Vrednost ove kompanije procenjuje se na 500 miliona evra.

– Veliki pozdrav u ime Vivo Srbija, čast nam je što potpisujemo ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, jer delimo strast sa svim navijačima širom Srbije, a sada proslavljamo i prvu godinu poslovanja u Srbiji. Želimo da se zahvalimo celom Savezu, na čelu sa gospodinom Bjekovićem, drago nam je da možemo da podržimo reprezentaciju Vivo telefonima pred Svetsko prvenstvo u Kataru – rekli su predstavnici pomenute kompanije.

U ime Fudbalskog saveza obratio se Nenad Bjeković.

 Ovo je velika stvar za nas, zahvaljujem se i ostalim našim sponzorima, vodimo računa sa kim potpisujemo, pravimo ozbiljan tim sponzora, hvala vam puno, hvala na poverenju, idemo zajedno. Hvala vam na lepim željama za učešće na SP, nadamo se da vas nećemo izneveriti – poručio je Bjeković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter