0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Ivanovic Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 12.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IVANOVIĆ NAKON DRUGE POBEDE: Tako nešto ulazi u platu igračima ovde!

Objavljeno: 30.05.22 u 12:21

Crnogorski plejmejker o svojim utiscima.

Crvena zvezda je uspela da savlada Partizan u drugoj utakmici finalne serije ovogodišnjeg doigravanja ABA lige, slavio je klub sa Malog Kalemegdana rezultatom 85:81 i tako povela sa 2:0. Ipak meč je obeležio sukob Lesora sa publikom iza klupe crno-belih. Očekuje se recipročan odgovor na utakmicama gde su crno-beli nominalni domaćin, a o tome je govorio i plej crveno-belih, Nikola Ivanović.

– Pa dobro, šta da kažem… igračima sa ovih prostora to ulazi u platu. Navijači kao navijači, žele da urade sve što mogu da njihov tim pobedi. To je to.

Ponovo je odigrao Džoni odličan meč.

– Bilo je iskreno pod moranje da uzmemo dva meča pred našim navijačima. Očekivali smo da če ovaj da bude mnogo teži nego prvi. Paritzan je čak i poveo, ali dobrom timskom odbranom i kvalitetnim rešenjima u napadu uspeli smo da pobedimo i napravimo veliki posao za sebe.

Bilo je sukoba sa bivšim saigračem, Radom Zagorcem.

To je bilo nešto tokom igre, nije ništa strašno. Rade i ja smo prijatelji – jasan je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter