0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde Bakljada navijaca Crvene Zvezde Delije Novi Sad 13.05.2018 Stadion Karadjordje foto : Nenad Mihajlovic

FIFA PRESUDA DELI ZVEZDU OD VELIKOG POJAČANJA: Defanzivac iz Premijer lige najbliži Marakani!

Objavljeno: 30.05.22 u 09:56

Ne staju u Ljutice Bogdana.

Crveno-beli su već završili prvo pojačanje, klub je potvrdio da je vezni fudbaler i zvančino postao član velikana iz Ljutice Bogdana. U pitanju je Kings Kangva, reprezentativac Zambije i sada već bivši fudbaler Arsenala iz Tule. Ipak, crveno-beli ne nameravaju tu da stanu.

Mozzart Sport, koji je prvi najavio i Zambijca, sada tvrdi da je brazilski defanzivac koji je fudbaler Sočija, Rodrigao, jako blizu Beograda, ali da je jedini problem što tim sa juga Rusije procenjuje vrednost štopera na tri miliona evra.

Zato, crveno-beli se nadaju da će FIFA dozvoliti stranim igračima da napuste ugovore ili da budu pušteni uz minimalno obeštećenje napuste ruske klubove usled već sada tromesečne invazije te zemlje na Ukrajinu. Bilo kako bilo, Zvezda je strpljiva, i nadaju se da će sve biti rešeno u najbržem mogućem roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter