7
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2013-2014 FK Partizan novogodisnji koktel Ljubisa Tumbakovic Dragan Djuric and head coach Marko Nikolic Beograd, 17.12.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐURIĆ SUROVO ISKREN O STANOJEVIĆU: Lako je sa divljim timovima, hajde pobedi Zvezdu!

Objavljeno: 30.05.22 u 10:21

Dragan Đurić nije štedeo reči.

Dragan Đurić je jedan od najtrofejnijih ljudi u istoriji Partizana, sa njim na čelu je tim iz Humske uspostavio potpunu dominaciju srpskim fudbalom i imao jedan od svojih najslavnijih perioda u istoriji. Kontrastno tome, Partizan će sasvim sigurno gotovo pune četiri godine biti bez trofeja, pa je nekadašnji direktor crno-belih govorio iz svog ugla za Kurir.

– Znao sam da će Stanojević da ide. Bilo je logično. Dve godine nije uradio ništa. Realno, on je izgubio titulu na Marakani u februaru. Tamo je bio nadigran i poražen. Bila je to najlošija utakmica Partizana ove sezone. Lako je pobeđivati divlje klubove, hajde, pobedi ti jedan ozbiljan klub kao što je Zvezda! Za njega je najbolje što je otišao.

Tvrdi da je „krivica sudija“ samo alibi priča.

– Alibi priča! Što meni neko nije oteo trofej? Moraš imati tim! Te priče otele mu sudije… Ma, hajte, molim vas. Kakvo je suđenje imao u derbijima? U ovom poslednjem. Ne treba kukati, nije to stil Partizana. Moraš biti realan. Ako si izgubio, priznaj. Napravi analizu. Imaš loš tim. Znam šta pričam, tom Stanojeviću sam bio predsednik.

Prisetio se Đurić svog vremena u Partizanu.

– Doveo sam Tejga i Adiju Stanojeviću. Sad posebno apostrofiram Adiju, jer je on u to vreme bio jedan od najbržih i najboljih igrača. Samo ja znam uz koliko problema sam ga doveo iz Milana. Velikog Milana! E, takve igrače je dovodio Partizan. A Adija tom Stanojeviću nije valjao. Imali smo Moreiru, Dijaru, Ljajića… A, šta sada ima Partizan? Polovne i istrošene igrače. Majstore, ne možeš to da radiš! Bunio se Stanojević u moje vreme, a sada ćuti kao neka strina – zaključio je Đurić u svom stilu.

0
0

7 Komentara

  1. Djuric laprda sta voli.Pre svega on nije imao protiv sebe upliv prvog coveka drzave u zvezdi!!!
    Stanojevic jeste!A tek je kontroverza da je i Stanojevicu bio predsednik ali bez te cinjenice.Tako da on jeste imao rezultate ali su to dve situacije koje blage veze nemaju jedna sa drugom!Hajde Djuricu sada budi lik pa budi predsednik Partizana.A tek o Rikardu.Covece Rikardo je prvi strelac lige….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter