0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 24: Ricardo Gomes of Partizan celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa Conference League Knockout Round Play-Offs Leg Two match between Partizan and Sparta Praha at stadium FK Partizan on February 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ĐURIĆ PRIČAO O RIKARDU: Nije se video na derbijima, samo u Partizanu može da igra!

Objavljeno: 30.05.22 u 14:45

Čovek ima kredita da kritikuej.

Dragan Đurić je jedan od najtrofejnijih ljudi u istoriji Partizana, sa njim na čelu je tim iz Humske uspostavio potpunu dominaciju srpskim fudbalom i imao jedan od svojih najslavnijih perioda u istoriji. Kontrastno tome, Partizan će sasvim sigurno gotovo pune četiri godine biti bez trofeja, pa je nekadašnji direktor crno-belih govorio iz svog ugla za Kurir. On je negativno kritikovao trenera Aleksandra Stanojevića, da bi se potom dotakao uprave i Rikarda.

Gde su bombe našeg direktora? Gde su u derbiju? Gde su se sakrili?“,

Rikado Gomeš je ove godine davao golove u serijama, ali Đurić nije oduševljen.

Rikardo? Sramota je da jedan takav igra u Partizanu! Koliko je plaćen? Nije imao gde da igra, samo kod nas može. Koliko je Zvezdi dao golova? Šta je on za Klea ili Prinsa Tejga? Oni su davali golove Zvezdi, rešavali derbije, a Rikardo – ništa. Nijedan gol u četiri derbija ove sezone. Nije se video pored onog malog Erakovića“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter