0
Fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Dejan Joveljic celebrates after scoring a goal with El Fardou Ben Nabouhane Marko Gobeljic Milan Pavkov and Milos Vulic (R) Beograd, 16.04.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE POMERIO GRANICE: Ovo se nikad nije videlo! (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.22 u 08:50

Napadač briljirao.

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija savladali su pred svojim navijačima ekipu Ostina nakon preokreta rezultatom 4:1. Potpunu promenu u ritmu utakmice doneo je Dejan Joveljić, nekadašnji napadač Crvene zvezde, koji je za svega pola sata postigao dva gola i dve asistencije.

Poveli su gosti na samom startu drugog dela igre preko Dijega Fagundeza, a svega nekoliko minuta kasnije u igru je ušao Joveljić. Nije trebalo mnogo da dođe do prekoreta, jer je Joveljić nejpre uposlio Ćićarita, petom, i to, posle svega 4 minuta na terenu.

Potom se nakon jedne odbijene lopte u kaznenom prostoru iz neposredne blizine okrenuo rezultat, da bi potom nakon sjajnog pasa Alvareza matirao Stjuera, dva minuta pre isteka devedeset minuta, da bi se u devedesetom srpski napadač revanširao Meksikancu.

Dejan je nakon ovoga postoa prvi igrač koji je kao izmena upisao po dva gola i asistencije u MLS ligi. Nakon četrnaest kola Ostin je na šestom mestu sa 24 boda, dok je LAG dva mesta ispod sa bodom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter