1
Fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram @hotsport.rs

VELIKO SLAVLJE U BEOGRADU: Lazar Marković oženio bratanicu Zvezdana Terzića, fudbalske zvezde pristižu na veselje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.22 u 16:38

Markec potpisao!

Fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac Srbije, Lazar Marković, danas je svoju dugogodišnju vezu sa Jovanom Terzić krunisao brakom.

FOTO: Screenshot/Instagram @hotsport.rs

Popularni Markec i Jovana zajedno su od 2016. godine, a ona je bratanica generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića. Jovana je ćerka Zvezdanovog brata Dejana.

Venčanje je obavljeno u terminu od 14 časova i 30 minuta u lokalu ‘Kod privrednika‘, na Dedinju. Moglo se videti mnogo poznatih zvanica, pogotovo iz sveta fudbala.

Sa svojim izabranicama, ili pojedinačno pristizali su Darko Lazović, Stefan Mitrović, Duško Tošić, Saša Ilić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Danilo Pantić, Marko Živković, Aleksandar Miljković, kao i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Foto: Instagram/@panticdanilo

Na venčanje je pravo iz Pariza, sa finala Lige šampiona, stigao i Zvezdan Terzić. Među prvim zvanicama sa estradne scene viđeni su Nikola Rokvić i Bojana Barović, kao i Marko Rokvić

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Tek sada je jasno sta je uzrok njegovim nistavnim igrama u Partizanu!
    Ej crni crniku ode ti u Terzice zvezdase…Sada mozes da treniras zvezdine petlice!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter