0
Tenis

FOTO: TSS

TRIPL KRUNA BRILIJANTNE LOLE RADIVOJEVIĆ: Srpski tenis ima budućnost! (FOTO)

Objavljeno: 29.05.22 u 17:48

Mlada reprezentativka Srbije ‘gazi’ sve pred sobom!

Dve nedelje, tri profesionalne titule. Mlada Bili Džin King kup reprezentativka Srbije, 17 – godišnja Lola Radivojević obeležila je profesionalna takmičenja nagradnog fonda 15000 dolara koji su u protekle dve nedelje održani u grčkom Heraklionu.

FOTO: TSS

Nakon prošlonedeljne duple krune kada je osvojila profi prvence u singlu i dublu, Radivojevićeva je blistala i ove nedelje osvojivši drugu singl titulu. U novom finalu za novi šampionski trofej Lola je pregazila predstavnicu Grčke Dimitru Pavlou 6:0, 6:2.

Radivojevićeva odlazi iz Grčke bez izgubljenog meča i bez izgubljenog seta u protekloj nedelji u kojoj je iskovala drugi singl profi trofej u karijeri. Kada se upišu bodovi osvojeni na oba takmičenja u Grčkoj Lola će zauzeti oko 800. mesta na WTA listi, trenutno je 1159. na svetu.

Pre odlaska u Grčku, Radivojevićeva je odigrala i četvrtfinale profi turnira u Osijeku nagradnog fonda 25.000 dolara gde je iz kvalifikacija stigla među osam najboljih zabeleživši pet pobeda.
Bljesak mlade i velike nade srpskog tenisa na profi sceni Lole Radivojević u protekle tri nedelje raduje i obećava velika dela srpske teniserke u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter